În zilele de 28 şi 29 septembrie a.c., poliţiştii brăileni i-au identificat pe mai multe persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.

La data de 28 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Traian, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în aceeaşi zi, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, în imobilul unui consătean, în vârstă de 46 de ani, de unde ar fi sustras un telefon mobil.

Prejudiciul a fost recuperat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot în ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către agentul de pază al unei societăţi comerciale, de pe raza municipiului Brăila, cu privire la faptul că o tânără ar fi sustras mai multe produse din incinta magazinului.

La faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe o minoră, în vârstă de 15 ani, din judeţul Vaslui, bănuită de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În cursul zilei de duminică, 29 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei le-au identificat pe două tinere, cu vârste de 11, respectiv 25 de ani, ambele din localitatea Vişani, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 28 septembrie 2019, cele două tinere ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui bătrân, în vârstă de 73 de ani, din aceeași localitate, de unde ar fi sustras suma de 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Articolul precedentAccident pe DN2 B între localitățile brăilene Urleasca și Silistraru
Articolul următorRezultatele etapei a VI-a din Liga a 4-a