WhatsApp vine cu o nouă schimbare, potrivit anunțului făcut de CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg. Aplicația va introduce avatarele 3D personalizate, începând de astăzi, 7 decembrie 2022. 

WhatsApp a anunțat astăzi că va introduce avatarele 3D pentru cele două miliarde de utilizatori ai săi, potrivit Mirror.co.uk. 

Anunțul vine după ce stickerele 3D au debutat pe Instagram, Facebook și Messenger. Compania a introdus avatarele pentru prima dată în versiunea beta, în octombrie. De astăzi, toți utilizatorii își pot crea un avatar digital în aplicația populară. 

Miercuri, CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a scris un mesaj care confirmă noua funcție a aplicației, menționând ca avatarele pot fi folosite ca imagini de profil sau stickere personalizate. 

„Introducem avatarele pe WhatsApp”, a scris Zuckerberg. 

„Acum veți putea folosi avatarul pe post de sticker în chat. Mai multe stiluri vor fi disponibile în curând în aplicație”, a adăugat el. 

Utilizatorii aplicației vor putea să aleagă dintr-o varietate de coafuri, trăsături faciale și outfituri. 

După ce avatarul este creat, WhatsApp va realiza un pachet de 36 de stickere care reflectă mai multe stări emoționale și acțiuni. 

Totodată, cei care folosesc noua verisiune a aplicației vor putea să adauge avatarul la fotografia de profil, să o distribuie sau să creeze stickere personalizate cu prietenii. 

WhatsApp va continua să dezvolte noua funcție, adăugând diferite umbre sau lumini, texturi ale părului, pentru a face avatarul să pară cât mai real. 

Până acum, avatarele 3D au fost disponibile pentru utilizatorii Apple și Samsung sub forma „Memoji” și „AR emoji”. 

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentPolițiștii brăileni au aplicat îin cursul zilei de marți, 6 decembrie, 104 sancțiuni contravenționale
Articolul următorAutoturismul unui brăilean, în vârstă de 19 ani, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 142 km/h în localitatea Limpeziş