Zece cazuri de gripă în școlile din județul Brăila
Zece cazuri de gripă în școlile din județul Brăila

Peste 600 de infecţii respiratorii şi zece cazuri de gripă clinică au fost confirmate ieri în şcolile din judeţul Brăila, în urma triajului epidemiologic efectuat.

În urma triajului epidemiologic realizat de personalul medical şi cadrele didactice din unităţile de învăţământ, în județul Brăila s-au constatat 628 cazuri de infecţii respiratorii şi zece cazuri de gripă clinică în rândul elevilor şi preşcolarilor.

Potrivit raportării transmise de ISJ Brăila către DSP Brăila, din cele zece cazuri de gripă clinică, patru s-au înregistrat la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, trei la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, două la Grădiniţa cu program prelungit nr. 39 ”Căsuța fermecată” din cartierul Viziru I şi unul la Grădiniţa cu program prelungit nr. 11 din cartierul Viziru III.

Triajul epidemiologic a fost efectuat la nivelul judeţului Brăila pe un număr de aproximativ 17.800 de elevi şi preşcolari.

Articolul precedentEmilia Meiroșu: ”Cunoaște doamna ministru că în România sunt elevi care nu știu să existe șervețele umede?”
Articolul următorConsilierul județean Marian Căpățână a trecut la Pro România