Săptămâna a început cu premii pentru elevii care fac cinste sistemului de învățământ și școlii brăilene.

 

10 absolvenţi cu media 10, au primit câte 3.000 lei – pentru fiecare absolvent de liceu cu media 10 la BAC, respectiv 1.000 lei – pentru fiecare absolvent de gimnaziu cu media 10 la Evaluarea Naţională.

La manifestare au participat inspectorul şcolar general – prof. Viorel Botea, prefectul Brăilei – George Adrian Paladi, primarul Marian Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Ionel Epureanu şi fostul primar Aurel Simionescu.

Dragi copii, rezultatele voastre ne fac cinste, sunteți mândria noastră și să știți că Brăila se dezvoltă prin cunoaștere, performanță și competență. Avem nevoie de voi și de toți cei care obțin rezultate remarcabile în educație!

Consiliul Județean Brăila și Primăria Brăila vor premia în data de 6 decembrie absolvenții cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Totodată vom recompensa cu premii și elevii și profesorii care au excelat la olimpiadele naționale și internaționale”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Pe data de 6 decembrie, administrația locală va organiza o altă festivitate de premiere, în cadrul căreia vor fi recunoscute și meritele cadrelor didactice, care au ajutat la obținerea acestor performanțe.

Articolul precedentVasile Varga: ”Doamna premier Dăncilă, restituiți-le brăilenilor mia de hectare, pe care PSD-ul le-a luat-o abuziv!”
Articolul următorAtenție șoferi! Noi reglementări rutiere, începând cu 12 octombrie!