Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sprijinul Uniunii Județene a Pensionarilor Brăila organizează în data de 01 februarie 2023, evenimentul cultural educativ pentru celebrarea Zilei Internaţionale a Cititului Împreună, într-o manieră artistică și atractivă.

Astfel, în incinta Sălii ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila se vor organiza sesiuni de lectură, împreună cu membrii Uniunii Județene a Pensionarilor Brăila- coordonator Tinca Rusu Preda, oameni pasionați de cărți, de lectură, printr-un exercițiu de imaginație și creativitate, cu scopul de a evidenția nevoia de lectură a tuturor.

Invitatul special, doamna Angela Burtea-membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și coordonatoare a Cenaclului literar Destine junior-Brăila va dezvălui câteva secrete din tainele cititului și cum se poate cultiva și stimula dorința de lectură.

Evenimentul pentru celebrarea Zilei Internaționale a Cititului Împreună, desfășurat sub egida Poezie la vârsta a 3-a, va începe la ora 15.00 și va fi transmis live, pe pagina de facebook a organizatorului Centrul.de.Creatie.Braila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAtelierele de revitalizare a patrimoniului imaterial ”Jocul”
Articolul următorAnca Alexandrescu, despre decizia OMV de a muta conferința de presă de miercuri în online: „Este o eschivare să nu dea fața cu Realitatea PLUS. Nu mă voi opri”