Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila au bucuria de a vă invita să participați la celebrarea Zilei Universale a Iei, odată cu sărbătoarea creștină a Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul și cea străveche a Sânzienelor și Drăgaicei, din apropierea Solstițiului de vară (21 iunie).

Ziua Universala a iei va fi marcata printr-o serie de manifestări culturale, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile în Sala Pro Arte, Galeria din Pod  a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și pe aleea pietonala din Piata Traian nr.2 si  transmise  live,  pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Brăila.

Din program: Spectacol Folcloric susținut de ansamblul Zestrea Bărăganului, solistele de muzica populara Maria Ciocan, Constantin Maria Gabriela, Andreea Vizureanu, Alexandra Corbu,Ion Valentin si Maria Boștina, Expoziții și demonstrații ARTT, dansuri populare, cântece populare și patriotice.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentVIDEO Culisele Statului Paralel: Mandatul lui Victor Ponta, între proteste, trădări și decizii controversate
Articolul următorVideo: Curți inundate în municipiul Brăila