Ministerul Finanțelor Publice a organizat in decembrie 2018, extragerea celor 1000 de câștigători ai bonusului de dobândă, selecția s-a făcut electronic sub supravegherea unei comisii formate din 5 membri. Pentru bonusul de dobândă în valoare de 5000 de lei s-au calificat 18.071 de investitori persoane fizice, înregistrați în evidențele Ministerului Finanțelor Publice și ale Companiei Poșta Română.

În judeţul Braila au fost 382 de persoane care au subscris cel puţin 500 de lei, iar la nivelul tarii au fost 18.096 de persoane.

20 de brăileni se află printre cei 1.000 de câștigători ai bonusului de dobândă, în valoare de 5.000 de lei, din cadrul celei de a treia emisiune Tezaur – ediţia CENTENAR, desemnaţi de Ministerul Finanţelor Publice printr-o tragere la sorţi, în ultima săptămână a anului trecut.

Titlurile de stat au avut o valoare nominală de un leu şi au putut fi cumpărate de către persoanele fizice rezidente majore la data efectuării subscrierii. Prima emisiune a avut o dobândă de 5% pe an şi scadența la 5 ani, cea de-a doua o dobândă de 4,5% pe an şi scadența la 3 ani, iar cea de a treia o dobândă de 4,5 pe an și scadența la 2 ani. Veniturile obținute în urma tranzacționării titlurilor de stat sunt neimpozabile. Ministerul Finantelor Publice va continua și în anul 2019 emiterea de titluri de stat destinate exclusiv populației.

Articolul precedentPolițiștii caută o femeie dispărută de la domiciliu din august 2017
Articolul următorA accidentat un pieton și a fugit! Șoferul a refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei