Luni, 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, un gălăţean de 40 de ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a DJ 212, chiar în faţa Penitenciarului pentru Minori Tichilești din Județul Brăila și a fost accidentat de un autobuz. Bărbatul a fost dus la spital, însă la scurt timp a decedat.

Un bărbat din Galați, venit în vizită la Penitenciarul pentru Minori Tichilești şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident rutier produs în faţa unității de detenție.

Potrivit poliţiştilor, la data de 16 septembrie, în jurul orei 14.00, un bărbat de 31 de ani conducea autobuzul pe Drumul Judeţean 212, în dreptul Penitenciarului pentru Minori l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 40 de ani, din judeţul Galaţi, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Județean de Urgență Brăila, însă la scurt timp a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articolul precedentSportul preferat pentru un brăilean, urcatul pe stâlp și punerea pe jar a autorităților
Articolul următorBrăilenii sunt așteptați la campania ”Responsabilitate pentru sănătate”