La data de 26 noiembrie a.c., în intervalul orar 15:00-19:00, poliţiști din cadrul Serviciului Rutier, au desfășurat o acțiune pe drumurile naționale și județene de pe raza județului Brăila, pentru reducerea riscului rutier și combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 17.690 de lei. Dintre sancțiunile aplicate, 29 au fost nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru indisciplina bicicliștilor, 2 pentru neportul centurii de siguranță, o depășire neregulamentară și 9 pentru alte abateri.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru viteză și au retras un certificat de înmatriculare.

Activitățile au avut ca obiectiv și depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, în vederea scăderii numărului de accidente rutiere.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentDe Ziua Națională, Nicolae Ciucă vorbește în exclusivitate la Realitatea Plus despre ce este patriotismul și ce simte un român când își servește patria sub tricolor
Articolul următorArestat preventiv pentru furt calificat