Arestat preventiv pentru furt calificat

La data de 27 noiembrie a.c., polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale, au efectuat o percheziție domiciliară la un imobil folosit de un bărbat, în vârstă de 26 de ani, situat pe raza municipiul Brăila. La imobilul acestuia, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bijuterii din aur și un plic ce conținea substanță vegetală.

În fapt, la data de 15 noiembrie a.c., bărbatul, ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces, într-un imobil de pe raza municipiului Brăila, de unde ar fi sustras o borsetă în care se aflau bijuterii din aur, două telefoane mobile și mai multe documente, creând astfel un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.

În urma activităților, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe bărbatul în vârstă de 26 de ani, domiciliat fără forme legale în Brăila, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, 28 noiembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.