Update: În urma căutărilor efectuate, Vlad Ionel, a fost găsit de polițisti din cadrul Poliției Orașului Făurei, deplasându-se pe lângă calea ferată, între localitatea Găiseasca și Mircea-Vodă. Acesta a menționat ca s-ar fi rătăcit și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 22 noiembrie a.c., ora 12:10, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, privind dispariţia fratelui său, VLAD  IONEL, în vârstă de 52 de ani, din comuna Surdila-Găiseanca, care, la data de 21.11.2022, în jurul orei 18:00, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute: 170 cm înălțime, 80 kg, ochi căprui, corpolent, păr negru scurt, barba tunsă scurt, fără semne particulare.
Când a plecat de acasă era îmbăcat cu pantaloni de trening de culoare albastru închis și geacă de fâș de culoare închisă, pantofi de culoare negru fără șireturi.

Pentru VLAD  IONEL a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorRomânia își reia locul în ESA! Sebastian Burduja participă la reuniunea interministerială a Agenției Spațiale Europene