Între Movila Miresii și Brăila un biciclist a fost accidentat mortal.

Între localitatea Movila Miresii și municipiul Brăila, pe DN22, un biciclist a fost accidentat mortal. La volanul mașinii în cauză se afla un bărbat de 47 de ani, preot. Victima, de 31 de ani provenea din localitatea Comăneasa.

Șoferul care conducea mașina, deplasându-se spre Brăila, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Biciclistul a fost transportat la spital, unde starea lui s-a agravat și a murit.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

 

Marţi, 20 octombrie, a avut loc un grav accident rutier pe DN22, între localitatea Movila Miresii şi Brăila, care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 31 de ani. ”Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Movila Miresii către Brăila, a surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Comăneasca, ce se deplasa pe o bicicletă, pe acelaşi sens de mers”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. Biciclistul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar ulterior starea de sănătate a acestuia s-a agravat şi în cele din urmă a decedat. Şoferul care a provocat accidentul mortal este preot, conform unor surse judiciare. Acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Citeste mai mult: adev.ro/qilu1l

Sursa: Realitatea de Braila