Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, marți, 5 mai a.c., cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia străzilor Brăilei cu Al. Cernat din municipiul Galați. În urma accidentului a rezultat rănirea unui pieton, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul faptei.

Potrivit IPJ Galați, din primele verificări, a reieșit că victima, o femeie din municipiul Galați, ar fi fost acroșată de un autoturism, în timp ce traversa pe marcaj pietonal și pe culoarea verde a semaforului electric, în intersecția dintre străzile Brăilei și G-ral. Alexandru Cernat. După impact, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului. Femeia s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.

După aproximativ o oră, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto implicat în accident, în persoana unui tânăr de 21 de ani, din municipiul Brăila. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.