Cuc și Teodorovici au mințit cu zâmbetul pe buze la Brăila! Nici la ora actuală nu s-au dat banii pe exproprierile la podul peste Dunăre!

Președintele Consiliului Județean Brăila(PSD) a făcut mișto de ministrul Transporturilor: ”Fiind un cuc, a fost întrebat, am înțeles!”

 

Iunian Chiriac, președintele CJ Brăila, spune că nici la această oră nu s-au alocat banii pentru exproprierile terenurilor pe care se construiește podul peste Dunăre. Chiriac a atras atenția asupra faptului că în ultima perioadă nimeni nu s-a mai interesat de acest proiect de infrastructură.

Sunt lucrurile acelea, care au rămas din urmă, și anume partea de exproprieri. Nu știm ce s-a mai întâmplat cu ele și am spus că este un mare pericol ca Statul Român să plătească niște despăgubiri oamenilor, care nici în momentul de față nu și-au primit banii. Pe lânga banii respectivi, oamenii vor cere dobândă, pentru că acel teren nu a fost valorificat, un an de zile, de dânșii”, a declarat președintele CJ Brăila.

 

 

În luna august, în cadrul unei vizite în Brăila, atât ministrul Cuc, cât și Teodorovici, spuneau că în maxim o lună și jumătate propietarii își vor primi banii pe acele terenuri. La acea dată, Eugen Teodorovici chiar și-a permis să facă glume pe seama jurnaliștilor care îl întrebau când se plătesc exproprierile: ”Te duci tot la bani, tot la bani… Nu întrebați de pod? Lăsați că aia e altceva, se face podul!”

Întrebat despre promisiunile făcute, la Brăila, de cei doi miniștri, președintele Consiliului Județean a declarat: ”Anumite persoane declară ce vor, eu vă spun realitatea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.