Președintele Consiliului Județean Brăila(PSD) a făcut mișto de ministrul Transporturilor: ”Fiind un cuc, a fost întrebat, am înțeles!”

 

Iunian Chiriac, președintele CJ Brăila, spune că nici la această oră nu s-au alocat banii pentru exproprierile terenurilor pe care se construiește podul peste Dunăre. Chiriac a atras atenția asupra faptului că în ultima perioadă nimeni nu s-a mai interesat de acest proiect de infrastructură.

Sunt lucrurile acelea, care au rămas din urmă, și anume partea de exproprieri. Nu știm ce s-a mai întâmplat cu ele și am spus că este un mare pericol ca Statul Român să plătească niște despăgubiri oamenilor, care nici în momentul de față nu și-au primit banii. Pe lânga banii respectivi, oamenii vor cere dobândă, pentru că acel teren nu a fost valorificat, un an de zile, de dânșii”, a declarat președintele CJ Brăila.

 

 

În luna august, în cadrul unei vizite în Brăila, atât ministrul Cuc, cât și Teodorovici, spuneau că în maxim o lună și jumătate propietarii își vor primi banii pe acele terenuri. La acea dată, Eugen Teodorovici chiar și-a permis să facă glume pe seama jurnaliștilor care îl întrebau când se plătesc exproprierile: ”Te duci tot la bani, tot la bani… Nu întrebați de pod? Lăsați că aia e altceva, se face podul!”

Întrebat despre promisiunile făcute, la Brăila, de cei doi miniștri, președintele Consiliului Județean a declarat: ”Anumite persoane declară ce vor, eu vă spun realitatea”.

Articolul precedentPrimăria Brăila va plăti penalități dacă nu se colectează selectiv deșeurile!
Articolul următorPeste 140 de localități din România pot beneficia de internet wireless gratuit! Racovița se numără printre ele!