La data de 21.11.2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine  Publică  s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în urma unor controale efectuate pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

În zilele de 4 și 16 noiembrie a.c., polițiștii, cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială de pe raza comunei Viziru, au constatat faptul că doi agenți de securitate efectuau activități de pază, fără atestat profesional, din data de 10.12.2021.

În cauză au fost întocmite dosare penale în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de desfășurarea în scop comercial de activități de pază sau protecție, de proiectare producere, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției sau a componentelor acestora fără atestat ori fără licență de funcționare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 56 din Legea 333/2003 republicată, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentSe caută inginerii viitorului la Universitatea POLITEHNICA din București
Articolul următorBright Sky RO – aplicația mobilă ce sprijină victimele violenței domestice, folosită de aproape 32.000 de ori de la lansarea în România