În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, polițiștii au fost sesizati de către UPU Brăila, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un minor, în vârstă de 15 ani, din Brăila, care ar fi fost agresionat.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, marți, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, în timp ce se afla pe Calea Călărașilor din municipiul Brăila, în zona Colegiului Național Gheorghe Munteanu Murgoci, ar fi fost abordat de două persoane, care l-ar fi amenințat și l-ar fi înțepat cu un cuțit, cu scopul de a le da bani.

Totodată, folosind aceeași metodă, cei doi ar fi abordat și alți doi minori, ambii în vârstă de 16 ani, din Brăila, de la care ar fi sustras și o țigară. Cei doi tineri nu au suferit vătămări corporale.

Polițiștii brăileni i-au identificat pe raza municipiului Brăila, pe doi minori, cu vârstele de 10, respectiv 17 ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările, în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și tâlhărie calificată.

Articolul precedentUnire în Cuget și-n simțiri
Articolul următorA furat din casa unei bătrâne din Râmnicelu