În această seara, în jurul orei 18:40, polițiștii brăileni au fost sesizați cu privire la faptul că, astăzi, în jurul orei 14:20, un elev ar fi fost agresionat la plecarea de la liceu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe un elev în vârstă de 15 ani, care, în timp ce se afla cu un prieten, după terminarea orelor de curs, ar fi fost interceptați și amenințati cu acte de violență de un alt tânăr, cu scopul de a i da bani. Agresorul a reușit să obțină de la minorul de 15 ani suma de 2 lei.

Polițiștii brăileni au în acest moment un cerc de suspecți, desfășurându-se activități pentru depistarea autorului. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Se pare că agresorul ar fi un minor de 12 ani, fratele minorului de 10 ani care pe data de 21 ianuarie a.c. ar fi agresat și înjunghiat un alt elev, tot de 15 ani, în fața Colegiului Murgoci.După acel incident, o patrulă a Poliției Locale s-a aflat mai mult timp în zonă, pe timpul orelor de curs, dar se pare că acum polițiștii locali nu mai se aflau în zonă.

Articolul precedentTrei școli județul Brăila incluse în Programul ”Masa caldă”
Articolul următorVictorie pe final de meci pentru Dunărea Brăila