În seara de 6 decembrie a.c., în jurul orei 21:55, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din satul Stancuța, cu privire la faptul că acesta ar fi fost lovit de un alt bărbat. 

Din cercetări, a rezultat faptul că în aceeași seară, în jurul orei 21.30, în urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta unui bar de pe raza localității Stăncuța, ar fi fost lovit cu un pahar în zona urechii de un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 30 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a rămas internat la Spitalului Clinic Județean de Urgență  Brăila, fiind supravegheat de medici.  

Pe numele bărbatului de 34 de ani a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, acesta a fost  sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Proteste uriașe după ce s-au împărțit banii românilor
Articolul următorBrăilean de 24 de ani arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și înșelăciune