În seara zilei de 2 ianuarie 2021, în jurul orei 20:30, șoferul unui maxi-taxi care circula pe traseul 61 a fost înjunghiat cu un cuțit într-o fesă de către un bărbat. Incidentul a avut loc în parcarea de la Braila – Mall, unde microbuzul avea capăt de linie.

Totul ar fi pornit de la un incident în trafic, la sensul giratoriu de la strada Milcov, o tânără șoferiță nu ar fi acordat prioritate microbuzului, fapt care a declanșat un conflict verbal între aceasta și șoferul de maxi-taxi. Șpferița l-a urmat pe șoferul de maxi-taxi până la capăt de linie, unde iubitul tinerei a considerat că e necesar să îi dea o lecție șoferului de maxi-taxi, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit în fesă.

Se pare că nici șoferul de maxi-taxi nu a stat cu mâinile în sân și a spart cu un extinctor geamurile autoturismului condus tânără. Șoferul de pe maxi-taxi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentIncidența cazurilor în municipiul Brăila a scăzut la sub 3 la mia de locuitori
Articolul următorLovit de un taxi pe trecerea de pietoni