Un elev de la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” a intrat în incinta unității de învățământ cu un spray iritant, pe care l-a pulverizat în interiorul unei toalete. Incidentul a fost reclamat la Poliția Locală, care l-a identificat pe elevul în cauză și l-a amendat cu suma de 500 lei.

Potrivit Poliției Locale Brăila, miercuri, 23 noiembrie, în jurul orei 09.00, s-a primit o sesizare telefonică de la agentul de pază de la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny”, care a anunțat că o persoană necunoscută ar fi pulverizat spray iritant – lacrimogen într-una dintre toaletele unității de învățământ.

Echipajul din cadrul Poliției Locale Brăila care s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, identificându-l pe cel care a pulverizat spray-ul în persoana unuitînăr în vârstă de 16 ani, elev în cadrul unității de învățământ. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 500 lei, conform prevederilor Art. 4, alin 1. din Legea nr. 61/1991 republicată, iar spray-ul iritant – lacrimogen găsit asupra sa a fost confiscat. De asemenea, a fost contactată familia elevului, căreia i s-a adus la cunoștință situația acestuia.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentTârg de iarnă în Piața Independenței în perioada 30 noiembrie -11 decembrie
Articolul următorFIFA, acuzată de spălare de bani: „Qatar şi-a cumpărat Cupa Mondială”