VIDEO Ieșire necontrolată a președintelui PNŢCD, Aurelian Pavelescu, la Brăila!

 

Conferința de presă a PSD, care urma să anunțe semnarea protocolului cu PNȚCD, s-a transformat într-o oră de predare a socialismului, susținută de un țărănist. Pavelescu s-a supărat că jurnaliștii brăileni nu sunt ascultători.

Întrebat de ultimele evenimente din țară, în care jandarmii au ridicat protestatari, printre care și jurnaliști, sau locuitorii unui oraș au avut nevoie de parolă, pentru a ajunge acasă, președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu a avut o ieșire necontrolată la adresa jurnaliștilor prezenți, acuzându-i chiar de faptul că nu sunt simpatizanți PSD.

 

 

Președintele PSD, Ion Rotaru a intervenit în zadar de câteva ori, încercând să-l stăpânească pe țărănist, însă Aurelian Pavelescu a continuat pe un ton răspicat să ”pună la punct” jurnaliștii prezenți.

În final, Aurelian Pavelescu, prezent la Brăila pentru a anunța semnarea unui protocol la nivel național dintre PNȚCD și PSD, a declarat că este mândru de faptul că partidul pe care îl conduce încă mai există, nu ca alte partide de dreapta, care nu au știut să facă alianțe politice.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.