Partidului Mișcarea Populară Brăila a organizat duminică dimineață, în prezența președintelui Eugen Tomac și a secretarului general adjunct Ioana Constantin, lansarea candidaților la alegerile locale care vor avea loc cel mai probabil la jumătatea lunii mai 2020. În cadrul conferinței de presă, Viorel Botea, președintele PMP Brăila și-a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Brăila.

„Astăzi vă anunț că la alegerile locale din 2020 voi fi candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Municipiului”, a anunțat Botea.

Eugen Tomac a precizat că această lansare a candidaților nu este făcută prea devreme, având în vedere că alegerile locale vor avea loc cel târziu pe 14 iunie, iar în câteva săptămâni Guvernul va trebui să dea hotărâre privind stablirea datei alegerilor și modelul formularului pentru strângerea de semnături. 

Vrem să le arătăm și membrilor noștrii și celor care-și asumă candidaturile noastre, că suntem un partid serios, că tratăm cu maximă seriozitate aceste alegeri. Alegerile nu sunt o competiție de frumusețe, sunt o competiție politică, cu angajamente extrem de ferme. Oamenii trebuie să știe din timp cine sunt candidații noștrii, de ce intră în această competiție, să aibă și ei timp să-și crească notorietatea în comunitățile lor. Este un lucru sănătos ceea ce facem acum. Vrem să avem candidați peste tot în țară. Obiectivul PMP în această campanie este să devină a treia forță politică a țării din punct de vedere al numărului de reprezentanți în administrația publică locală,” a spus Eugen Tomac. 

La rândul său, Viorel Botea a spus că PMP Brăila are candidați atât la Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean, candidați cu o calitate morală, profesională și personală deosebită, dar numele acestora vor fi anunțate public după data de 1 martie. Acesta a spus că targetul pentru aceste alegeri locale este un scor de cel puțin 10%, ceea ce ar însemna 3 consilieri municipali și 3 consilieri județeni. 

Una dintre promisiunile electorale ale candidatului PMP la Primăria Municipiului Brăila este asigirarea transportului public gratuit pentru toți cetățenii municipiului Brăila. 

Articolul precedentAtleți brăileni medaliați medaliați la naționalele de juniori U20
Articolul următorPrefectul Brăilei face apel la calm în legătură cu isteria coronavirusului