UPDATE: Noi informații apar în cazul celor doi baschetbaliști, care au ajuns în spital cu răni grave, după ce au fost atacați de indivizi necunoscuți, într-un local din Brăila.

Martorii la evenimentele petrecute seara trecută, au declarat pentru realitateadebraila.net faptul că atacatorii fac parte din anturajul lui Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub numele de “Dasaev”.

Gabriel Husein a fost condamnat la ani grei de închisoare, pentru proxenetism și viol, sentința fiind dată de o instanța din Spania.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca deși Dasaev este principalul suspect, mai sunt și alți complici care i-ar fi atacat pe baschetbaliști cu cuțite. Ancheta continuă pentru identificarea tuturor celor implicați.

Știrea inițială

Este vorba despre Darrel Bowie și Joseph McClain, ambii americani au semnat în acest sezon cu clubul de baschet brăilean Cuza Sport. 

Cei doi au fost operați de urgentă, insă starea lui Bowie este incertă, acesta având un plămân perforat. Tânărul american urmează să fie transportat la un spital din București.

Din spusele martorilor, citați de realitateadebraila.net, atacatorii fac parte dintr-un clan interlop din Brăila.

Doi tineri de origine americană, jucători de baschet ai clubului Cuza Sport, au fost atacați și răniți într-un club de vară, din Brăila.

Martorii spun ca sportivii, de culoare, ar fi deranjat un grup de barbați aflați sub influența băuturilor alcoolice. Nu a trecut mult până când spiritele s-au încins iar petrecăreții s-au transformat în agresori.

Cei doi baschetbaliști au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale

Martorii spun că cei doi sportivi au fost loviți cu cuțite și sticle. Alarmați de ceea ce se întâmplă, mai multe persoane aflate în club au sunat la 112.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care le-a acordat primul ajutor celor doi americani. În cele din urmă aceștia au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite.

Agresorii au reușit să părăsească clubul până la sosirea echipajelor de Poliție și Jandarmerie. Din fericire, în spațiul în care s-a produs evenimentul sunt camere de supraveghere, iar filmările au fost ridicate pentru a fi analizate și a stabili cu exactitate cine sunt agresorii.

Vom reveni cu amănunte…

Articolul precedentNechita îl acuză pe Chiriac:”Ați luat legătura cu cei de la Curtea de Conturi și v-au dres busuiocul”
Articolul următorSâmbăta cuțitelor la Brăila