Zi de sărbătoare în trei comune brăilene

Joi, 8 septembrie a.c., trei comune din județul Brăila se află la ceas aniversar, astfel că jandarmii vor fi prezenți la manifestările artistice, pentru siguranța cetățenilor.

În cursul zilei de astăzi, echipajele de jandarmerie vor fi prezente în localitățile Cuza Vodă, din comuna Salcia Tudor, Jirlău și Unirea, în proximitatea locurilor de desfășurare a spectacolelor ce au loc cu prilejul Zilelor comunelor. În aceste misiuni de asigurare a ordinii publice, jandarmii vor avea alături efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al Județului Brăila.

Siguranța celor care vor participa la eveniment este prioritatea jandarmilor brăileni, iar acest lucru îl vor materializa prin prevenirea și combaterea faptelor antisociale care s-ar putea produce în proximitatea locurilor de desfășurare a manifestărilor artistice.

”Venim cu câteva recomandări pentru cetățenii dornici să petreacă: acordați o atenție sporită copiilor, deoarece se pot pierde ușor în aglomerație și evitați să intrați în conflicte indiferent de natura lor. La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112. Jandarmeria Brăila urează „La mulți ani!” tuturor locuitorilor comunelor Cuza Vodă, Jirlău și Unirea!” este mesajul transmis de jandarmii brăileni locuitorilor acestor comune.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.