VREMEA 3 OCTOMBRIE. TEMPERATURILE SE SCHIMBĂ CONSIDERABIL: MAXIMELE AJUNG CHIAR ȘI LA 26 DE GRADE

Astazi, in Banat, Crisana, Maramurea si zona Carpaţilor Occidentali, cerul va avea înnorari si temporar va ploua sub forma de aversa, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. În celelalte regiuni, temperaturile vor continua sã creasca fata de intervalul anterior, astfel încât valorile se vor situa usor peste normele caracteristice perioadei si cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 26 de grade.

In Bucuresti, vremea se va încalzi, astfel ca valorile termice se vor situa peste normele climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

La munte, valorile termice vor fi în crestere fata de intervalul anterior. În Carpaţii Occidentali temporar va ploua si sub forma de aversa (prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi izolat 15…20 l/mp). În restul zonei montane cerul va fi variabil, cu ploi slabe, noaptea, în jumatatea de vest a Carpatilor Meridionali si nordul Carpaţilor Meridionali. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.