VREMEA 9 SEPTEMBRIE. TEMPERATURI DE VARĂ ÎN TOATĂ ȚARA

Astăzi, vremea va fi predominant caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare, mai ales în jumătatea de vest a teritoriului pe parcursul zilei și în est pe timpul nopții. Pe arii restrânse se vor înregistra ploi slabe, în special în regiunile Banat, Oltenia, Crișana, Maramureș și Transilvania. În restul țării, ploile vor fi izolate. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări locale în regiunile vestice, estice și sud-estice, precum și la munte, în special în prima parte a zilei.

Maximele termice se vor situa între 20 și 26 de grade, cu ceață localizată dimineața și noaptea, în special în centrul, estul și sud-estul țării.

În București, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime de 25-26 de grade. Cerul va fi variabil, cu ușoare înnorări seara și noaptea, dar șansele de ploaie vor fi reduse, iar vântul va sufla moderat.

La munte, vremea se va încălzi, cu cer variabil și unele înnorări. În Carpații Occidentali și Meridionali vor fi ploi slabe, iar vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, în special în prima parte a zilei.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.