Marius Termegan, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei, certat în plenul CLM

 

Consilierul independent Lucian Căprariu i-a atras atenția directorului Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei, Marius Termegan, asupra lucrărilor care se desfășoară în municipiul Brăila.

”Pe Călărași se taie cauciucuri într-o veselie. De ce nu puneți în caietul de sarcini profile de colț? Există furnizori. Nu vă dau eu sursa acum, dar dumneavoastră trebuie să puneți în caietul de sarcini ce trebuie, ca ei să facă lucrările cum trebuie. Va spun eu, există borduri de colț în toată lumea asta!”, a reproșat consilierul Lucian Căprariu.

O altă problemă remarcată de Lucian Căprariu ține de amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Bulevardului Cuza cu Calea Galați. Lucrările au început la mijlocul lunii iulie, iar proiectul are ca termen de finalizare 4 luni.

”La rondoul de la Cuza am văzut că se pun niște dale din granit. Vreau să vă spun că sunt puse defctuos, dezastruos. Ați văzut cât de murdare sunt, cum este pus cimentul? S-a avut în vedere de către proiectant să fie un aspect, într-un fel arată în proiect și altfel va arăta la sfârșit”, a adăugat Lucian Căprariu.

Pus într-o situație dificilă, Marius Termegan a declarat că, dacă la final priectul nu va corespunde cerințelor, acesta va fi refăcut în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.