Întunericul nopții nu i-a ferit de ochii polițiștilor

Întunericul nopții nu i-a ferit de ochii polițiștilor
Întunericul nopții nu i-a ferit de ochii polițiștilor

În nopțile acestui weekend polițiștii brăileni s-au aflat trafic și au depistat trei șoferi care au încălcat legislația rutieră. Întunericul nopții nu i-a ferit pe aceștia de ochii polițiștilor. Unii au sperat ca pe timpul nopții să nu le iasă în cale oamenii în uniformă și s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Alții au crezut că nu vor fi depistați chiar dacă s-au urcat la volan având permisul de conducere suspendat. 

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01:40, poliţiştii l-au oprit în trafic, pe raza comunei Tudor Vladimirescu, pe un localnic, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea o mașină, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care polițiștii au constatat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,98 mg/l.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat prelevarea acestora.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz al prelevării de mostre biologice.

În dimineața zilei de 24 august 2019, la ora 04:40, polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Brăila l-au depistat, pe raza localității Cazasu, pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Măxineni, în timp ce conducea autoturismul având o îmbibație alcoolică de 0,98 mg/l în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere reținut.

Pe numele său polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis.

În noaptea de 25 august a.c., la ora 00:30, polițiștii l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din Brăila, care conducea un autoturism pe raza localității Scorțaru Vechi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta are permisul de conducere reținut din data de 21 octombrie 2018.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.