Viitorul Ianca a obținut a șasea victorie în 10 etape din Liga a 3-a

Viitorul Ianca a ajuns la a șasea victorie în acest sezon de Liga a 3-a. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a învinscu 3-0 (2-0) pe Axiopolis Cernavodă, dar scorul putea fi mult mai mare dacă atacanții gazdelor nu ratau cu atâta ușurință.

Prima ocazie de gol a celor de la Ianca a avut-o Ndigwe în minutul 6, când șutul acestuia a fost respins de portarul Mastică, de lângă bară. În minutul 12 Viitorul Ianca a deschis scorul. Dima a trimis o minge la marginea careului, iar Marius Coman a reluat de la 16 metri, fără preluare, sub transversală.

Oaspeții au încercat să riposteze la două minute de la primirea golului, dar șutul lui Predescu din colțul careului a trecut pe lângă poarta lui Constantinescu.

În minutul 26 oaspeții au avut cea mai mare ocazie de a egala în urma unei lovituri de colț. Moldovan a trimis cu capul spre poartă, Constantinescu era depășit, dar Coteț a respins de pe linia porții.

În minutul 29 Dima i-a pasat pe culoar lui Alin Radu, acesta a trimis peste portar și a urmărit în continuare mingea pe care a trimis-o cu capul în poarta goală, 2-0.

În minutul 32 Coman a șutat din 14 metri, dar Manole a respins, iar în minutul 41 la o lovitură liberă executată de Dima, din lateral dreapta, Alin radu a reluat cu capul, însă portarul oaspeților a reținut. Ultima fază periculoasă a primei reprize i-a aparținut lui Dima, în minutul 43, dar șutul său de la 20 de metri a trecut puțin peste poartă.

În repriza a doua numărul ocaziilor de gol la poarta oaspeților a crescut, posesia celor de la Ianca fiind mult mai bună. Campionul ratărilor a fost Alin Radu. În minutul 52 a intrat în careu și a șutat la colțul scurt, dar portarul oaspeților a respins în față și fundașii au îndepărtat pericolul. Două minute mai târziu același jucător a fost lansat cu o pasă lungă, dar în duel cu fundașii centrali ai oaspeților a șutat din afara careului peste poartă. peste alte două minute Păvălache trimite o pasă printre apărătorii adverși lui Radu,dar acesta singur cu Mastică a șutat în acesta. Mingea a venit la Coman care a fost blocat și mingea a ieșit în corner.

În minutul 60 Radu a ratat din nou singur cu portarul, Mastică respingând în corner șutul din 7 metri ușor lateral al atacantului de la Viitorul Ianca.

În minutul 64 Buhuș a luat o acțiune pe cont propiu, a intrat spre centru și a șutat de la circa 20 de metri peste poarta lui Constantinescu. peste două minute Dima a șutat din interiorul careului, dar portarul de la Cernavodă a respins.

În minutul 70 Dima a executat o lovitură liberă și a șutat pe lângă zid, portarul a respins în față și Preda a trimis spre colțul lung de la 14 metri, însă Marius Hristu a respins de pe linia porții.

În minutul 75 Alin Radu și-a răzbunat ratările din primele minute ale reprizei a doua. În urma unui atac prelungit al gazdelor, o combinație în zonă centrală a fost finalizată cu gol de Alin Radu, care a trimis de la 12 metri pe lângă portarul Mastică, 3-0 pentru Viitorul Ianca.

Până la final gazdele au mai avut câteva acțiuni periculoase prin Păvălache, care a șutat din colțul careului peste poartă, pentru ca apoi șutul lui Dima din minutul 85 să fie deviat în corner.

Viitorul Ianca: Constantinescu – Coteț, Postolea (min. 75 Mardale), Preda, Stănciulescu – Colniceanu (min. 87 Moroșan), M. Dima, Ndigwe (min. 75 Cireașă), Păvălache – A. Radu (min. 87 Buzatu), M. Coman.

Cu această victorie Viitorul Ianca a urcat pe locul 6, cu 18 puncte și golaveraj 12-10. Etapa viitoare echipa din Ianca se va deplasa la Slobozia, unde va da replica liderului seriei a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.