Trei medalii de bronz pentru judoka de la CSM Brăila la Memorialul “Aurel Cîmpeanu”

Bianca Chirac, la U15, Andreea Marinescu şi Paul Scurtu, la U18, au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la festivalul internaţional de judo Memorialul “Aurel Cîmpeanu” organizat la Focşani. La competiție au participat sportivi din România, Republica Moldova şi Italia.

Ajuns la cea de a 17-a ediţie, Memorialul “Aurel Cîmpeanu” la judo a reunit la start, în Sala Polivalentă din Focşani, sportivi de la 28 de cluburi din România, Republica Moldova şi Italia. Organizat de CSM Focşani 2007 şi Asociaţia Judeţeană de Judo Vrancea, la Memorialul “Aurel Cîmpeanu” au participat şi şapte sportivi de la CSM Brăila. Trei dintre ei au obţinut medalii de bronz. 

Invitatul special al organizatorilor a fost campionul olimpic de la Jocurile Olimpice din 2016, italianul Fabio Basile, unul dintre cei mai valoroşi şi spectaculoşi reprezentanţi ai judo-ului mondial.

La ediţia 2019 a Memorialului “Aurel Cîmpeanu”, sportiva de la CSM Brăila Bianca Chirac a obţinut medalia de bronz la U15, categoria 36 kg. Aceeaşi performanţă a fost realizată la U18 de Andreea Marinescu şi Paul Scurtu, la categoriile 48 kg, respectiv 66 kg.

Maria Naidin s-a clasat pe locul 5 la categoria 44 kg, la U18, asta în condiţiile în care a concurat cu sportivi mai mari cu doi ani decât ea.

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.