Jandarmii brăileni sunt la datorie și în zilele de sărbătoare

Jandarmii  brăileni vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor în perioada următoare prin intensificare măsurilor de ordine publică, în special în zonele aglomerate ale municipiului  şi a celorlalte oraşe din judeţul Brăila.

Astfel, pe lângă măsurile de ordine publică aplicate în prima şi în cea de-a doua zi de Crăciun, jandarmii vor fi prezenţi şi la serbările ocazionate de sărbătorirea Revelionului 2020 ce se vor desfăşura în principalele oraşe din judeţul Brăila.

Având în vedere că la acest gen de  activităţi participă un număr mare de persoane, jandarmii vă recomandă:

  • Pentru a preveni situaţiile de rătăcire, supravegheaţi copiii.
  • Fiţi atenţi la bunurile şi obiectele personale.
  • În situaţia în care viaţa sau integritatea fizică a unei persoane sunt puse în pericol, sunteţi martorii sau victimile unor fapte antisociale, solicitaţi sprijinul jandarmilor fie direct, fie prin apelarea numărului de urgenţă 112.
  • Evitaţi consumul excesiv de băuturi alcoolice, de asemenea este interzisă  deţinerea de arme albe, substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea celorlalţi participanţi.

”Vom continua impunerea legii cu fermitate în ceea ce priveşte comerţul ilegal cu obiecte pirotehnice, dar şi a folosirii ilegale a acestora.      Scopul este prevenirea unor evenimente negative ce ar putea să umbrească frumuseţea sărbătorilor. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila vă urează un Crăciun fericit alături de cei dragi!” transmite comandantul IJJ Brăila, colonel Vasile Moț.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.