Răzbunarea unui tată: și-a ucis fostul ginere pentru că i-a bătut fiica și refuza să plece

Un brăilean din Chiscani și-a ucis fostul ginere cu brutalitate.

Parchetul de pe lângă tribunalul Brăila a trimis în judecată un bătrân de 76 de ani pentru omor calificat prin cruzimi, deoarece l-a ucis în noaptea de 9 spre 10 ianuarie pe cel care i-a fost ginere, un bărbat de 45 de ani. După ce s-au cinstit împreună, bătrânul i-a tăiat gâtul victimei, apoi l-a stropit cu benzina și i-a dat foc. Deoarece era într-o stare avansată de ebrietate, când s-a trezit, și-a chemat fiica să identifice cadavrul, tot ea chemând Poliția.

În rechizitoriu mai scrie cum bătrânul i-ar fi provocat mai multe răni pe gât, pe față și pe cap, dar și la mâna dreaptă, semn că victima a încercat să se apere. „Menționăm că nici o rană nu a fost atât de gravă încât să conducă la decesul victimei”, scrie în rechizitoriul Parchetului, unde se mai adaugă că benzina turnată nu era în cantitate mare și că fostul ginere a fost incendiat cât încă trăia, murind în chinuri.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și spune că nu are regrete, întrucât intenționa să scape de fostul ginere, care nu se dădea dus din curtea sa, unde încă locuia. Se pare că la expertiza psihiatrică, bătrânul a argumentat: „păi, ce? El când o bătea pe fată îi părea rău?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.