Sportul Chiscani a pierdut cu 0-6 amicalul cu Sporting Liești

Sportul Chiscani a pierdut la scor de tenis amicalul cu Sporting Liești. Meciul desfășurat pe terenul din Chiscani s-a încheiat cu victoria celor din Liești cu scorul de 6-0 (2-0). Cele două echipe sunt colege în seria a II-a a Ligii a 3-a. Sporting ocupă locul 6, cu 16 puncte, în timp ce Sportul Chiscani e pe ultimul loc după 10 etape, cu 5 puncte. 

Primele șuturi pe spațiul porții au aparținut celor de la Liești. Mihu (min.5) și Tudor (min. 7) au șutat pe spațiul porții dar portarul Tunea a reținut. În minutul 14, în urma unui contraatac, Ionuț Huțu a șutat de la peste 25 de metri dar portarul Vădeanu a scos mingea de la rădăcina barei. În minutul 21 Buzatu i-a pasat lui Iordache, acesta a intrat în careul oaspeților, a șutat la colțul scurt, dar din nou Vădeanu a salvat. În minutul 30, fostul jucător al Chiscaniului, Emanuel Moldoveanu a șutat din lovitură liberă de la 25 m, dar Tunea, a scos mingea din vinclu. În ultimele 5 minute ale primei reprise, Sporting Liești a marcat de două ori prin Alexandru Stan și Dragoș Voicu.

În repriza a doua, Sportul Chiscani a avut prima ocazie, în minutul 51, dar șutul lui Buzatu de la marginea careului a fost parat de portarul Brăneț. Echipa din Liești a marcat de patru ori. Robert Țicămucă, venit în această iarnă la Liești, a marcat de 3 ori, în minutele 57, 75, 77, iar Milea, care a îndeplinit o simplă formalitate, după o pasă primită de la Dragoș Mucuță, a înscris în minutul 80.

Sportul Chiscani a avut două șanse de a marca golul de onoare, în minutul 79 prin Huțu, și în minutul 90, prin Iordache, însă de fiecare dată mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Brăneț.

Sportul Chiscani: Tunea (min. 46: Constandache; min. 75: Ghițun) – G. Ion, M. Pascu, Dobrin, Sima – Alexandru Buzatu, venit de la Viitorul Ianca, Chihaia, Giol, Huțu – Iordache, Bolozan. Pe parcursul reprizei a doua au mai intrat Șerban, Chiosa venit de la Dacia Bertești, Dobre, Cristea și Marco, un fotbalist egiptean, aflat în probe.

Sporting Liești: Vădeanu – Maftei, Voicu, Năstase, Manău, Constantinescu, Moldoveanu, Zărnescu, Stan, Mihu și Grigoraș. În repriza a doua au jucat: Brăneț jr. – Bucevschi, Manea, Ștefănescu, Iftimie, Munchiu, Chiriac, Milea, Călin, Mucuță, Țicămucă și Grădinaru.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.