O mamă și cei 3 copii plecați de la domiciliu găsiți cu ajutorul unui câine de urmă de la IPJ Brăila

Misiune contracronometru a autorităților în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea ialomițeană Munteni Buzău, pentru găsirea unei femei dispărută de la domiciliu împreună cu cei trei copii minori. După câteva ore de căutări, au fost găsiți  în afara oricărui pericol. Acțiunile s-au desfășurat cu ajutorul câinelui de urmă al IPJBrăila, care i-a condus pe polițiști în curtea unui imobil din localitate, unde a fost identificată atât femeia cât și cei 3 copii.

Alarma s-a dat marți, 22 iunie a.c., în jurul orei 23:30, când pe numărul unic de urgență 112  a fost semnalată dispariția unei femei în vârstă de 28 de ani, care ar fi plecat de la domiciliu împreună cu cei trei copii minori, cu vârste cuprinse între 1 și 9 ani.

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și pompieri, care au efectuat verificări atât în localitatea Munteni Buzău cât și în împrejurimi.

Cei 4 au fost găsiți în curtea unui imobil din Muntenii Buzău. Din primele verificări a reieșit faptul că cele patru  persoane nu au fost victimele vreunei infracțiuni. Atât copiii cât și mama acestora au fost preluați de un echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate.

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.