Polițiștii brăileni pregătiți pentru traficul intens din weekend

Având în vedere numărul ridicat de vehicule care în această perioadă tranzitează județul Brăila în drumul lor către litoral, pentru acest weekend, la nivelul I.P.J Brăila au fost dispuse măsuri de suplimentare a efectivelor de poliție, organizându-se acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Astfel, în data de 31 iulie a.c., polițiștii rutieri împreună cu polițiști din cadrul I.P.J Galați și I.P.J. Tulcea vor desfășura, în intervalul orar 12:00 – 14:00 o acțiune atât pe raza municipiului Brăila, cât și a județului în vederea prevenirii evenimentelor rutiere de orice fel.

Pe această cale, recomandăm tuturor participanților la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren. Totodată, le recomandăm să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice, iar dacă au o distanță mare de parcurs, să ia pauze atunci când se simt obosiți sau devin agitați la volan. Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate!” transmit reprezentanții IPJ Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.