Consilierul județean Dumitru Văduva a murit într-un accident rutier produs în Bulgaria

Consilierul județean PSD Dumitru Văduva, în varsta de 71 de ani, a murit într-un accident rutier produs în Bulgaria, în regiunea Burgas. Acesta se mai afla în mașină cu soția sa și o altă familie de prieteni și se îndreptau spre Istanbul. 

Potrivit presei din Bulgaria, accidentul s-a produs, duminică, 24 octombrie 2021, în jurul orei 09:00, pe drumul dintre Burgas și Malko Tarnovo, aproape de frontiera cu Turcia.  Autoturismul era condus de un bărbat de 62 de ani, cu care se afla în mașină Dumitru Văduva. Șoferul, un om de afaceri din Brăila, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac de pe marginea șoselei. Toate persoanele din autoturism au fost rănite, însă Văduva, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, a suferit numeroase politraumatisme, decedând la spital, la Terapie Intensivă.

Conducatorul avea răni superficiale, care nu au necesitat internarea.

Cele doua femei de pe bancheta din spate, soțiile celor doi, au fost internate la Spitalul Universitar din Burgas.

Dumitru Văduva a inspector la Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila din 1990 până la pensionare. Era președintele Consiliului de Administrație al Muzeului Brăilei și liderul grupului de consilieri PSD din Consiliul Județean Brăila.

 

Sursa: Realitatea de Braila

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.