A chemat poliția pentru că avea conflict cu un client, dar a fost amendat că a permis accesul clienților fără certificat digital privind Covid-19

În data de 17.02.2022, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale tip restaurant, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu un client.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un brăilean care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii 61/1991, republicată, privind tulburarea liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că angajatul societății comerciale, a permis accesul clienților în incinta societății, fără a deține certificat digital privind Covid-19.

Astfel, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare totală de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020. 

Poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră și pompieri desfășoară permanent acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului Proximitate, au efectuat verificări la domiciliul unei tinere, în vârstă de 24 de ani și la domiciliile a doi bărbați în vârsta de 23 respectiv 34 de ani, toți din Brăila, care figurau în carantină și au constatat că aceștia nu respectau măsura impusă, nefiind găsiți la domiciliu. 

Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 3.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.