După o primă repriză încheiată la egalitate, în partea a doua Rapid s-a desprins și a învins cu 33-22 pe HC Dunărea Brăila

Astăzi, 16.03.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XVIII a a Ligii Florilor MOL, pe teren în deplasare, împotriva echipei CS Rapid București. lidera la zi a clasamentului. După o primă repriză foarte bună, în care handbalistele lui Neven Hrupec au ținut ritmul cu rapidistele, ratând de două ori pe final de repriză chiar șansa de a trece la conducere, scorul la pauză a fost 15 – 15. În partea a doua, intervențiile portarului Elena Voicu, dar și multe erori ofensive al echipei din Brăila au făcut ca gazdele să se distanțeze, iar partida s-a încheiat cu scoruld e 33 – 22 pentru rapidiste.

În prima repriză Rapid a condus aproape permanent pe tabela de marcaj, dar fără a se distanța la mai mult de 3 goluri, însă brăilencele au revenit de fiecare dată și au egalat. La 5-3 pentru rapid, Araujo a trimis în transfersală o aruncare de la 7 metri, iar la scorul de 12-11 Șerban a apărat o aruncare de la 7 metri la Fraga Fernandez. Rodrigues a egalat la 12, de la 7 metri, apoi Constantinescu a înscris pentru 13-12. Tamires a egalat la 13, iar Rodrigues a aruncat peste poartă ratând șansa de a aduce Brăila la conducere, pentru prima dată în meci. La următorul atac al Dunării, Lăscăteu a ratat și ea șansa de a face 13-14. La pauză a fost 15-15.

În repriza a doua lucrurile s-au schimbat și în primele 10 minute Dunărea a marcat o singură dată dând posibilitatea Rapidului să se distanțeze la 6 goluri, scor 22-16. Ratările la poarta Elenei Voicu au continuat și diferența s-a mărit la 8 goluri, 25-17 în minutul 45. Brăila a a redus diferența la 6 goluri în minutul 52, 26-20. Rapid a revenit și s-a desprins la 12 goluri în minutul 59, iar ultimul gol al meciului a fost marcat de epueanu, care a stabilit scorul final, 33-22 pentru Rapid.  

HC Dunărea Brăila: Șerban, Pessoa, Caraman – Rodrigues -9 goluri, Sazdovska -4, Lăscăteu -2, Tamires -2, Mihai -1, Araujo -1, Rosengren Jacobsen -1, Epureanu -1, Sandu -1, Balog, Terciu, Coteț. Antrenor: Neven Hrupec.

După acestă etapă, HC Dunărea Brăila se menține pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol, cu 28 de puncte.

Etapa a XIX a se va disputa în data de 20 martie 2022, când Dunărea Brăila va juca împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea, duminică, începând cu ora 11:00, în Sala Polivalentă din Brăila. După această etapă, echipa brăileană va juca în turul 2 al Cupei României, partidă ce este programată pe data de 23 martie 2022, împotriva echipei CSM București. Meciul se va juca în Sala Polivalentă din Brăila.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.