Anul 2019 se încheie trist pentru jandarmii brăileni, care și-au mai pierdut un fost coleg. După decesul plutonierului adjutant Sorin Coteț (în luna mai) și a fostului comandant col. (r) Adrian Gherghelău (în cursul lunii iulie), pe 22 decembrie jandarmii brăileni au aflat o nouă veste tristă, decesul colonelului în rezervă Liviu Ionel Prodan. Acesta s-a stins din viață duminică dimineață, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă. Organismul său a cedat după ce în luna iunie suferise un infarct, la numai 51 de ani.

Jandarmeria Brăila transmite mesaje de condoleanțe familiei îndurerate și va fi alături de aceasta în momentele triste. În acest sens, IJJ Brăila a transmis un comunicat de presă:

„Inspectoratul de  Jandarmi Judeţean Brăila anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă, la data de 22.12.2019, a domnului colonel (r) PRODAN LIVIU-IONEL. Colonelul Prodan Liviu-Ionel s-a născut în localitatea Gogosari, judeţul Giurgiu, la 07.05.1968. În cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, a ocupat de-a lungul timpului, mai multe funcţii,  în anul 2007 a trecut în corpul ofiţerilor în urma absolvirii Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza», având gradul de maior, în perioada 2010-2017 a îndeplinit funcţia de ofiţer specialist în cadrul structurii de resurse umane din cadrul unităţii.

Trupul neînsufleţit  va fi  depus la Biserica «Sfântul Dumitru». Funeraliile, cu onorurile militare,  vor avea loc marţi,  24.12.2019, începând cu ora 10.00  , la cimitirul «Sfântul Constantin».

Întregul colectiv al Jandarmeriei Brăila transmite sincere condoleanţe familiei şi este alături de aceasta în greaua încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Articolul precedentAnul 2019 este primul an în care numărul apelurilor la 112 pentru non-urgențe a fost mai mic decât cel pentru urgențe reale
Articolul următorFratellinni M14 Galați a câștigat competiția de fotbal în sală de la Brăila