Începutul de an 2020 a adus o nouă premieră pe scena Teatrului ”Maria Filotti”, ”ASTA-I TINEREȚEA NOASTRĂ”, piesa regizorului, dramaturgului și scenaristului american, Kenneth Lonergan. Spectacolul a avut priză la public și s-a jucat și în stagiunea Estivală, când Teatrul Maria Filotti a organizat mai multe spectacole în aer liber.

Duminică, 7 februarie 2021, de la ora 18.00, piesa”ASTA-I TINEREȚEA NOASTRĂ” se va juca din nou pe scena Teatrului ”Maria Filotti”.

Spectacolul propune o echipă de spectacol extrem de interesantă, Radu Iacoban, după succesul cu Cântăreața cheală a lui Eugene Ionesco, semnează regia, cu scenografia lui Tudor Prodan și muzica originală a Aidei Sosic. În cele trei roluri au fost distribuiți Nicholas Cațianis, Blanca Doba, cei mai tineri actori ai Teatrului ”Maria Filotti”, alături de Ciprian Chiricheș, toți extrem de dedicați și talentați.

Piesa lui Kenneth Lonergan a stat la baza unor producții impresionante pe Broadway și West End, avîndu-i în distribuție pe deja celebrii Matt Damon şi Jake Gylenhall. O poveste fascinantă despre noptea maturizării, despre intrarea in viața reală și renunțarea la teribilism. 

Limita de vârstă pentru acest spectacol este peste 15 ani. Durata spectacolului 1h50′. 

Accesul în sala de spectacole, conform normativelor se va face începand cu 40 minute înaintea orei de începere a spectacolului, cu spectatorii care au locuri pe rândul 2, apoi ce care au locuri pe rândul 4, etc.

Sursa: Realitatea de Braila