Scene de coșmar trăite vineri de clienții unui supermarket de pe strada Transilvaniei din municipiul Brăila. Doi tineri s-au luat la bătaie în incinta magazinului plin de clienții.

S-a lăsat cu capuri sparte, marfă din rafturi darâmată și sânge pe jos. Se pare că implicate două grupuri, unul din care făceau parte un băiat și o fată, iar celălalt era format din 2 fete și un băiat.

În jurul orei 12.00, o casieră de la respectivul supermarket a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța evenimentul. La fața locului, a sosit un echipaj de poliție ce a identificat victima, un tânăr de 22 ani, din comuna Tufești. Acesta le-a spus oamenilor legii că, în urma unui conflict verbal cu un alt tânăr în vârstă de 18 ani, tot din Tufești, pe care-l cunoștea, acesta din urmă l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost luat la sediul Poliției Municipiului Brăila pentru audieri, unde a primit o amendă de 200 lei conform Legii 61/1991 și s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt în curs pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul și care au fost pagubele produse magazinului.

Articolul precedentVIDEO: Clienții unui hotel din Brăila, amendați de Poliția Locală
Articolul următorMAI a cerut declasificarea convorbirilor de pe stațiile Jandarmeriei din data de 10 august 2018