Brăileancă dispărută căutată de polițiști

Brăileancă dispărută căutată de polițiști
Brăileancă dispărută căutată de polițiști

O brăileancă de 42 de ani este dată dispărută, după ce a miercuri în jurul orei 17 a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Femeia se numeşte Adelina Smeu, are 42 de ani şi locuieşte în Brăila.

Dispariţia a fost anunţată de către soţul femeii, care a precizat că aceasta suferă de o depresie severă în aceste momente. Cine poate da relaţii este rugat să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul de telefon 0772036520. Soţul femeii nu exclude faptul ca aceasta să fi pornit la drum cu intenţia de a ajunge la o mănăstire din judeţele Tulcea sau Constanţa.

Semnalmentele femeii dispărute: constituţie astenică (aproximativ 50 kg), înălțime 1,60 – 1,65 m, ochi căprui, părul şaten-buclat.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o rochie albă, lungă, model cu mânecile tăiate, iar în partea de jos cu o bandă albastră cu flori şi este încălţată cu sandale.

Ultima oară a fost văzută miercuri seara la Răstoaca, iar joi, în jurul orei 16.00 ar fi fost văzută în Tulcea.

Soţul femeii spune că nu are pe nimeni în Tulcea, dar nu exclude faptul să fi pornit la drum cu intenţia de a ajunge la o mănăstire din judeţele Tulcea sau Constanţa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.