Consilierii județeni au votat astăzi cei doi consilieri județeni care vor face parte din comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al județului Brăila, Dumitrel Priceputu.

Pentru cele două locuri rezervate reprezentanților Consiliului Județean în această comisie au fost trei propuneri. Din partea grupului PSD a fost propus consilierul Fănel Burtea, din partea grupului de consilieri PNL a fost propus Dănuț Lungu, iar din partea grupului PMP a fost propus Viorel Botea.

În urma votului secret exprimat de cei 31 de consilieri în funcție, Fănel Burtea a primit 23 de voturi pentru și 7 împotrivă, Dănuț Lungu a primit 17 voturi pentru și 13 împotrivă, iar Viorel Botea a primit 15 voturi pentru și 15 voturi contra. Un buletin de vot a fost nul. În urma rezultatului votului au fost aleși ca membri în comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al județului Brăila consilierii județeni Fănel Burtea (PSD) și Dănuț Lungu (PNL). Termenul de evaluare este 31 martie 2022. 

Sursa: Realitatea de Braila