Declarații cel puțin ciudate ale candidatului independent Mircea Diaconu, au fost surprinse la Brăila, când actorul le-a răspuns cetățenilor la întrebări, în cadrul campaniei electorale.

 

Diaconu a susținut că în România nu a existat comunism, ca și doctrină, ci mai degrabă ”fripturism” și ”jigodism”.

În România nu a fost comunism, a fost fripturism, a fost jigodism. Comunism este altceva, este o doctrină domne. Câțiva, chiar și Ceaușescu, aveau capul pătrat. Nu a fost comunism, eu am trăit cu ei și știu. A fost în alte părți comunism, ca doctrină – dementă, sinucigașă – nu contează asta. La noi a fost fripturism, credeți-mă. Din păcate când a căzut ceea ce numim comunism, a continuat fripturismul. Ați înțeles ce zic acum? Asta este problema noastră! E plin fripturism și nu se mai termină!”, a declarat candidatul independent la președinția României, Mircea Diaconu, la Brăila.

 

 

Mircea Diaconu s-a aflat la Brăila pentru a-și promova imaginea și mesajele în cadrul campaniei electorale a alegerilor prezidențiale. Alături de candidat au fost reprezentanți ai celor două partide care îl susțin în această cursă, ProRomânia și ALDE.