Declarații cel puțin ciudate ale candidatului independent Mircea Diaconu, au fost surprinse la Brăila, când actorul le-a răspuns cetățenilor la întrebări, în cadrul campaniei electorale.

 

Diaconu a susținut că în România nu a existat comunism, ca și doctrină, ci mai degrabă ”fripturism” și ”jigodism”.

În România nu a fost comunism, a fost fripturism, a fost jigodism. Comunism este altceva, este o doctrină domne. Câțiva, chiar și Ceaușescu, aveau capul pătrat. Nu a fost comunism, eu am trăit cu ei și știu. A fost în alte părți comunism, ca doctrină – dementă, sinucigașă – nu contează asta. La noi a fost fripturism, credeți-mă. Din păcate când a căzut ceea ce numim comunism, a continuat fripturismul. Ați înțeles ce zic acum? Asta este problema noastră! E plin fripturism și nu se mai termină!”, a declarat candidatul independent la președinția României, Mircea Diaconu, la Brăila.

 

 

Mircea Diaconu s-a aflat la Brăila pentru a-și promova imaginea și mesajele în cadrul campaniei electorale a alegerilor prezidențiale. Alături de candidat au fost reprezentanți ai celor două partide care îl susțin în această cursă, ProRomânia și ALDE.

Articolul precedentPartidul PLUS invită brăilenii la dezbateri pe probleme locale!
Articolul următorPrimăria Racovița a premiat 7 familii, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie!