Cătălin Boboc, și-a anunțat demisia din PNL marți seara, în urma scandalului în care numele său a fost vehiculat în ultimele două zile. Boboc a fost secretar de stat, senator, prefect de Brăila, consilier județean și este de peste 18 ani în politică. 

În cursul zilei de luni, 3 octombrie, un angajat al S.D.E.E Muntenia Nord- Sucursala Brăila a reclamat, la poliție, faptul că ar fi identificat un contor branșat ilegal la o adresă din municipiul Brăila unde își are domiciliul Cătălin Boboc. 

”Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită, și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal. Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse.

Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz, prin urmare demisia este singura soluție, până la clarificarea situației. Voi reveni cu toate explicațiile și documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția.

Am fost și sunt un om de partid, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 și până acum. Îi asigur de buna mea credință și cred că ne vom reauzi!” a spus Cătălin Boboc într-o postare pe pagina sa de facebook. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentMinistrul Sportului, sprijin major pentru federații: Stadionul „Arcul de Triumf”, administrat de Federația Română de Rugby. Urmează un pas important pentru cea de Judo
Articolul următorATENȚIE, mesaje false transmise în numele ANAF! Ce aveți de făcut