CSM Rm. Sărat – Sportul Chiscani 8-1

CSM Râmnicu Sărat și-a rontunjit golaverajul în meciul cu Sportul Chiscani, pe care a învins-o cu scoruld e 8-1 (4-0), un meci în care, în ciuda diferenței de pe tabela de marcaj, echipa din Chiscani și-a creat și ea mai multe situații de gol, dar au ratat cu prea multă ușurință, în timp ce în defensivă au fost surprinși descoperiți de mult prea multe ori. 

CSM Râmnicu Sărat a deschis scorul în minutul 7, prin Rareș Dogaru, care a marcat cu un șut de la 12 metri, după ce portarul Olaru a scos de la prima bară un șut de pe extrema stângă. După numai un minut râmnicenii și-au majorat avantajul. Roman i-a pasat în careu lui Richardo Mihalache care l-a învins pe portarul de la Chiscani,

În minutul 14, Ștefan Crețu a majorat din nou diferența în favoarea gazdelor, cu un șut din 6 metri, după o centrare de pe stânga. Mihalache a marcat pentru 4-0 cu un șut din 4 metri, sub transversală. În minutul 18 Tarozzi a încercat o foarfecă din 10 metri, dar a lufatat și a irosit șansa de a trimite un șut periculos la poarta apărată de Toader. gazdele au continuat să domine, dar fără să mai poată marca și la pauză scorul a rămas 4-0. 

În repriza a doua, Roman a marcat pentru 5-0 în minutul 52, iat Mihalache a realizat tripla în minutul 57. Sportul Chiscani a marcat golul de onoare în minutul 58, prin fundașul Dănăilă, 6-1. În minutul 69 Mădălin Socol a refăcut diferența de 6 goluri, iar în minutul 76 Dogaru a realizat dubla, marcând golul 8 al gazdelor. Chiar și la acest scor Sportul Chiscani a avut câteva încercări de a pune pericol la poarta gazdelor, dar meciul s-a terminat cu scorul de 8-1.

CSM Rm. Sărat: Toader – Pleșoiu, Tîrîlă, Ceaușel, Surugiu, Ionescu, Socol, Roman, Dogaru, Mihalache, Crețu. Rezerve: Bodoc, Dincă, Andreiu Neacșu

Sportul Chiscani: Olaru – Ioniță, Iacob ,Scoată, Danaila, Scarlat Sima,Bahnasu, Mohorîtă, Cozman, Tarozzi

CSM Rm. Sărat rămâne pe locul 3 în seria a II-a, cu 27 de puncte, iar Sportul Chiscani pe ultimul loc, fără niciun punct.