Echipa lui Bănel Nicoliță a jucat sâmbătă după amiază un nou meci de pregătire, cu ACS Universitatea Dunărea de Jos Galați, echipă aflată în seria I a Ligii a 3-a. CS Făurei s-a impus cu scorul de 3-1 (0-0) și așteaptă reluarea campionatului cu forțe proaspete.

CS Făurei a făcut o penultimă repetiție înaintea startului de sezon, ultima fiind astăzi, de la ora 14.00, cu echipa de Liga a 5-a brăileană, Tricolorul Lanurile. Fără niciunul dintre frații Nicoliță printre titulari, CS Făurei nu a reușit să înscrie în prima repriză, chiar dacă și-au creat câteva ocazii și au avut și un gol anulat. În prima repriză CS Făurei a avut un șut peste poartă din apropiere și o bară, în dreapta portarului gălățenilor.

În minutul 60 CS Făurei a deschis scorul după o incursiune a lui Micu Beniamin. Acesta a combinat cu Stelică Nicoliță și mai departe către centrul terenului cu Mario Paraschiv, Acesta din urma a șutat de la 16 m și l-a învins pe portarul gălățenilor. În minutul 71, Stelică Nicoliță i-a așezat o minge lui Bănel Nicoliță, iar acesta, cu exteriorul, trimite o pasă care îl lasă pe Paraschiv singur cu portarul și acesta înscrie pentru 0-2. În minutul 80 a venit golul 3 al celor de la CS Făurei, după o recuperare a lui Micu Beniamin. Acesta a driblat doi jucători adverși și a înscris cu un șut plasat pe lângă portar. Golul gazdelor a venit în ultimul minut, după o centrare de pe partea stângă, în fața porții, de unde atacantul gălățenilor l-a învins pe Aurel Nicoliță.

În acest meci CS Făurei a început în următoarea formulă: D. Radu – M. Mocanu, Agache, Badea, Grigore – B. Micu, Al. Dumitru, M. Paraschiv, Arnold – Passi, Duțu. La pauză au intrat Nicoliță Stelică, Petrescu  și Ciobanu. În minutul 70 a intrat și Bănel Nicoliță, iar în minutul 75 în poartă a intrat Aurel Nicoliță. Din minutul 85 au mai intrat R. Zainea și Bertea.

Imagine

Articolul precedentPercheziții de amploare într-un dosar de furt de combustibil
Articolul următorȘoferițele au primit astăzi câte un mărțișor de la polițiștii brăileni