Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 19.01.2023, între orele 08:00-14:00 pentru executarea unor lucrări de înlocuire a rețelelor de apă din subsolul blocurilor ce sunt alimentate din stația de hidrofor CT Gifet.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici și agenți economici alimentați din Stația de hidrofor CT Gifet precum: blocurile 10,11,12, Progresul, Petrol, I.S.C.I.P. și Centru stomatologic str. Poet Mihu Dragomir. 

”Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei” transmit reprezentanții CUP Dunărea Brăila.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentDocument-bombă la Culisele Statului Paralel. Dovada că politicienii au vândut țara prin contractul Petrom
Articolul următorUn brăilean de 25 de ani a fost la un pas de a se prăbuși cu mașina, pe Faleza Superioară a Dunării din municipiul Galați