Deputatul PSD de Brăila, George Adrian Paladi spune că are sentimentul că actuala conducere nu ar vrea să-l lase să candideze pentru funcția de președinte, la alegerile pentru organizația județeană, ce vor avea loc în data de 27 ianuarie, în timp ce cele pentru organizația municipale ar urma să aibă loc pe 25 ianuarie. George Paladi a fost prefect al județului Brăila în perioada decembrie 2017 – decembrie 2019, iar din decembrie 2020 este deputat PSD de Brăila. Celălalt candidat care și-a anunțat intenția de a prelua șefia PSD Brăila de la senatorul Ion Rotaru, este actualul președinte al Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Deputatul Paladi a spus că în ultimele luni a avut loc a fost marginalizat în PSD Brăila și asta s-a realizat și prin faptul că nu a mai fost invitat la o ședință a Biroului Politic Județean din primăvara anului trecut, asta deși în calitatea sa de deputat ar fi trebuit să ocupe o funcție de vicepreședinte în acest for. Deputatul a precizat că nici când participa la aceste ședințe, avea doar statut de invitat, neavând și drept de vot.

„Ieri a fost ședință a Biroului Politic Județean la care eu nu am  fost invitat – deși funcția de deputat, conform statutului, îmi asigura funcția de vicepreședinte în BPJ , lucru care nu s-a întâmplat niciodată, Până în lina aprilie 2022, am fost doar invitat în BPJ, fără drept de vot” a spus Paladi.

Faptul că fostul prefect al Brăilei și actual parlamentar PSD nu este în grațiile celor care conduc acum partidul, și îl susțin pe celălalt candidat la șefia PSD Brăila, este faptul că Paladi a fost singurul parlamentar al PSD Brăila care nu a fost prezent la recentele conferințe de alegeri ale organizațiilor municipale și județene ale femeilor social-democrate.

Totuși Paladi spune că are susținerea unor organizații locale și îndeplinește criteriile pentru a candida la președenția organizației județene. 

Deputatul Paladi a spus că intenționează să meargă să-și depună candidatura la partid cât de curând și va aștepta să vadă dacă aceasta îi va fi acceptată.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentRareș Bogdan: PNL va ceda Fondurile europene si Justitia si va primi pozitia de vicepremier, ministerul Transporturilor, Ministerul de Finante
Articolul următorRomânia își achită toate datoriile către Agenția Spațială Europeană și plătește inclusiv prima tranșă pentru 2023