Inspectoratul de Poliție Județean Brăila organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a patru posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, dintre care una de ofițer și trei de agenți de poliție. De asemenea I.P.J. Brăila  recrutează din sursă externă candidați în vederea ocupării a două posturi de ofițer (medic veterinar), concurs organizat la nivelul I.G.P.R..

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 18- 28 decembrie 2020 pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa disponibilă în anunțul de concurs. După data de 28.12.2020, ora 16.00, înscrierile nu vor fi luate în calcul.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Brăila, se pot obține consultând pagina de internet I.P.J. Brăila, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, accesând  adresa https://br. politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin încadrare din sursă externă, pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române accesând  adresa https://politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi- scoase-la-concurs.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAcțiuni de control ale polițiștilor pentru respectarea măsurilor de combatere a efectelor pandemiei
Articolul următor20 decembrie: 3.350 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore! Situația în fiecare județ!